Gigalube Classic 20w50

Gigalube Classic 20w50 Mineral Oil
“Utvecklad av motorentusiaster för motorentusiaster”

Gigalube Classic är en motorolja av premiumkvalitet med zink speciellt utvecklad för äldre fordon som inte har katalysator. Gigalube Classic består av en högkvalitativ multigrade mineralolja och noga utvalda tillsatser.

Ger låg friktion och minskar slitage.
Håller packningar och tätningar i god kondition.
Speciellt utvecklad för klassiska bilar som inte bör köras med moderna syntetoljor.
Bilar från 1950-talet fram till 1980
API SF/CC.
20w50.

15% rabatt erbjudande avslutas 28 februari

Klassisk motorolja och smörjfett från Gigalube “Utvecklad av motorentusiaster för motorentusiaster” På Gigalube älskar vi alla sorters klassiska bilar, lastbilar, traktorer och motorcyklar. Totalt äger vi som jobbar på Gigalube över 80 klassiker som Volvo PV, Porsche 912, A-Ford, VW 1303 Cab, Cadillac Eldorado Coupe, Austin Healey Sprite och Grålle traktor.

Gigalube breddar nu i början av 2015 sortimentet av motoroljor till klassiska fordon, hobbybilar, mc och äldre tävlingsfordon mm. Detta är en bra uppföljning på de det stora intresse och försäljningsframgångar vi haft under 2014 för vår 20w50 Gigalube Classic-motorolja. Nu utökar vi vårt utbud av klassiska motoroljor och får ett heltäckande sotiment.

Gigalube har inlett ett samarbete med Morris Lubricants i England för att kunna leverera deras berömda Golden Film-oljor. Morris Lubricants är ett oberoende brittiskt familjeföretag som tillverkat smörjoljor i Shrewsbury, Shropshire, sedan 1869. Etthundrafyrtio år av utveckling har gjort att företaget växt till en av Europas ledande oljeexperter och marknadsförare av smörjoljor med ett mycket gott anseende för smörjegenskaper, kvalitét och service.

Referenser
Vi rekomenderar Gigalube Classic oil

Perrys Motor – Känd motorrenoverare med Porsche som specialitet

Emteruds bensin – Renoverar och servar nya som gamla fordon

Bengt Davidsson med sin firma US Trading

Bilklubben – Bordertown cruisers

Bil och fordonmuseum Olofström

Anders Jacobsson på Westside Usabilar i Kungälv

Posted in Uncategorized.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *